Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

Optreden Oldebroek

Jij hoort bij mij

HEERDE/OLDEBROEK – Op zondag 15 februari a.s. zal Koor De Regenboog muzikale medewerking verlenen aan een dienst die om 14:30 uur gehouden wordt in de Vrije Evangelische Gemeente van Oldebroek. Thema van de dienst is: Jij hoort bij mij, naar aanleiding van het verhaal van Ruth en Boaz. Voorganger in de dienst is dhr. G.P. Hartkamp.

Ruth kwam uit een ander land dan Naomi, maar ze koos voor de God van Naomi en dus zei God tegen haar: Jij hoort bij mij, ook al spreek je een andere taal of ben je ergens anders opgegroeid. God zegt dat tegen alle mensen die voor Hem kiezen, over Hem spreken en over Hem zingen, zoals de leden van het Koor De Regenboog. Want zingen over díe God, dat doen ze met liefde! Dat zie je en dat hoor je!

De Regenboog is een koor waarin mensen met een verstandelijke beperking uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar muziek maken. Jong en oud is van harte welkom in deze dienst aan de Zuiderzeestraatweg 226 in Oldebroek. 


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief