Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

Zingen met De Regenboog, na een week wandelen met God

WAPENVELD – De Petruskerk in Wapenveld sluit een week ‘Wandelen met God’ af met ‘De Regenboog’. Op zondag 27 januari om 10:00 uur gaat ds. I. Boersma voor in een dienst waarin ‘wandelen met God’ ook centraal staat. De themaweek wordt begonnen met een zangdienst op zondag 20 januari om 19:00 uur. Daarmee sluit de Petruskerk aan bij de week van gebed. Van 21 tm 26 januari worden christenen uit alle kerken en gemeenten uitgenodigd voor de gebedsbijeenkomsten van 18.45 tot 19.30 uur in de tuinkamer van zorgcentrum Rehoboth.

Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe mensen soms kunnen zingen, ondanks hun barre omstandigheden? We denken aan Paulus die in de gevangenis zat en toch kon zingen, we denken aan Habakuk die in tijden van droogte en een mislukte oogst toch jubelde voor God en we denken aan vervolgde christenen die indruk op ons maken met hun hoopvolle levenshouding.  Er gaat iets uit van zingende mensen. Zingen, muziek kan helen. De leden van het koor De Regenboog weten daar alles van. Zij zingen graag en veel over die ene God die ze altijd laat zingen, ook in verdrietige tijden. Wat mooi om het jaar zingend met De Regenboog en wandelend met God te mogen beginnen!

De Regenboog is een koor waarin mensen met een verstandelijke beperking uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar muziek maken. Jong en oud is van harte welkom in deze dienst in de Petruskerk, Kwartelweg 9 in Wapenveld. 


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief