Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

‘De Regenboog: bruggenbouwers’

HEERDE - Op zondag 28 oktober a.s. zal koor De Regenboog meewerken aan een dienst in de Pauluskerk, Van Limburg Stirumlaan 18 in Wezep. De dienst begint om 19:00 uur. Het thema is: “Bruggenbouwers”. Dhr. B.Greveling. zal deze dienst leiden. (lees verder)

Het thema van deze dienst is: “Bruggenbouwers”. De Here God zond zijn Zoon Jezus Christus naar deze wereld als Bruggenbouwer. Dat deed Hij als blijk van liefde naar ons mensen, zonder onderscheid te maken. Neem daarom buren, vrienden / vriendinnen mee, want iedereen is welkom bij díe God!

Over die God zingt het koor De Regenboog ook het allerliefst. Want God kijkt niet naar de buitenkant, of iemand er anders uit ziet, of anders is. God kijkt naar je hart. En omdat muziek vaak regelrecht tot de harten van mensen spreekt, kun je het koor De Regenboog ook wel een beetje zien als ‘bruggenbouwer’. Kom, beleef de dienst mee en luister naar De Regenboog, onder leiding van Herman Riphagen. Wilbert Margré verzorgt de begeleiding op de piano.

De Regenboog is een koor waarin ‘anders begaafden’ uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar zingen en muziek maken. 


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief