Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

Dirigent Herman Riphagen geridderd!

Op vrijdag 27 april 2012 zijn in de trouwzaal van het gemeentehuis van Heerde de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Dit jaar zijn er bij deze ‘algemene gelegenheid’ in totaal vier mensen gedecoreerd.

Drie mensen kregen de onderscheiding uitgereikt in het gemeentehuis. De vierde betrof een speciale uitreiking op het terrein van de ASK in ‘t Harde. Opvallend dit jaar was, dat maar liefst drie van de vier decorandi de onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ mochten ontvangen.

Tijdens de algemene gelegenheid werd mw. Blaauw onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, onder andere vanwege haar werkzaamheden voor de stichting Kuurreizen, waarvan zij de drijvende kracht is. De heren Otten, Riphagen en Dürst Britt werden onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De heer Otten is onder andere actief voor de Heerder Historische Vereniging en is auteur van diverse boeken die betrekking hebben op de geschiedenis van Gelderland. De heer Riphagen is een enthousiast docent aan de streekmuziekschool en heeft veel jongeren tot een hoog niveau geleid. Verder heeft hij zich onderscheiden als dirigent van vele koren en door zijn inzet bij het opzetten van muziekevenementen.
De heer Dürst Britt, die de onderscheiding ontving op het terrein van de ASK in ’t Harde, zet zich onder andere in voor het Nederlands Artilleriemuseum en het artillerietrompetterkorps. Daarnaast zet hij zich in voor veteranen, bijvoorbeeld via de Vereniging Oud-Militairen Indië- en Nieuw Guineagangers, afdeling Veluwe, en de Artillerie Veteranen Associatie.

G.W. Blaauw (Simone)
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
D. Otten (Dirk)
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
H.A. Riphagen (Herman)
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
F.T. Dürst Britt
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief