Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

David, Goliath en de Regenboog

HEERDE - Op zondag 25 september a.s. zal koor De Regenboog meewerken aan een dienst in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Wezep. De dienst begint om 14:30 uur. Het thema is: “Wie niet sterk is moet slim zijn”, over David en Goliath. Ds. W. van Dijk zal deze dienst leiden.

Wat waren de mensen bang toen ze Goliath zagen. Zo’n sterke reus, daar konden ze toch nooit tegenop! Maar David wist dat hij niet sterk hoefde te zijn om deze reus te verslaan. Hij was daarom niet bang! Met hetzelfde vertrouwen dat David voelde, zingen en spelen leden van De Regenboog hun liedjes in de dienst. Naast de bekende liedjes, heeft het koor speciaal voor deze dienst een nieuw lied ingestudeerd, dat gaat over Goliath! Kom, beleef de dienst mee en luister naar De Regenboog, onder leiding van Herman Riphagen. Ina Mijnheer verzorgt de begeleiding op de piano.
De Regenboog is een koor waarin mensen met een verstandelijke beperking uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar muziek maken. Jong en oud is van harte welkom in deze dienst, Zuiderzeestraatweg 503 in Wezep.


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief