Repetities

 

Optredens

 

Deze maand jarig

09-06  Rosemarijn Timmer  (24)
26-06  Jarno Wijnne  (46)
29-06  Wim Nijhof  (53)

 

Kom aan boord bij de Regenboog

Op zondag 22 mei a.s. zal De Regenboog zingen in de dienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Heerde. De dienst begint deze ochtend een half uurtje later dan gebruikelijk: om 10.00 uur. Ds. P.J.H. Krol zal deze dienst leiden, die als thema heeft: "Kom aan boord". (Lees verder....)

De discipelen van Jezus zijn samen met Hem aan boord van een boot zijn, als de storm op zee toeslaat. De discipelen worden heel bang van die storm, terwijl Jezus gewoon ligt te slapen!! Ze maken Hem wakker, zó bang zijn ze! Wat doe jij als je bang bent? Zoek je dan ook troost bij de Here Jezus? Kom ook aan boord deze dienst! Kom, beleef de dienst mee en luister naar De Regenboog, onder leiding van Herman Riphagen. Ina Mijnheer verzorgt de begeleiding op de piano. De zangers en muzikanten van De Regenboog zullen op verschillende momenten in de dienst hun liedjes laten klinken. Met hun liedjes troosten ze wie verdrietig is en vertellen ze waar zij hun vertrouwen vandaan halen! 

De Regenboog is een koor waarin mensen met een verstandelijke beperking uit Heerde en de wijde omgeving, zoals Vaassen, Elburg, Doornspijk, Wezep en Oldebroek met elkaar muziek maken.

Jong en oud is van harte welkom in deze dienst in De Noordgouw, Eperweg 34 in Heerde. Na afloop is er gelegenheid om koffie te drinken en elkaar te ontmoeten.


 

Klik hier voor ons nieuwsarchief